Informacije za ambasadorje

Spoštovani!

Veseli smo, da ste se prijazno odzvali našemu povabilu in boste ambasadorji 1. UNESCO ASP teka mladih.

Obveščamo vas, da vas v sredo, 15. maja pričakujemo od 8.30 dalje v poročni dvorani Mestne hiše Ptuj.  Kontaktni osebi sta Dobrinka Voršič Rajšp in Branimir Rokavec.

V kratkem bo objavljen tudi seznam,  s katerega bo razvidno ob kateri uri bodo štartno črto prečkale posamezne tekaške kategorije in v kateri skupini ste kot ambasador 1. UNESCO ASP teka mladih predvideni za sodelovanje in tek. Nekatere vaše želje, kdaj lahko pridete, oziroma do kdaj imate čas, smo pri razporedu sicer že upoštevali, v kolikor pa je v tem času še prišlo do kakšnih dodatnih sprememb ali je kakšno vaše vprašanje še ostalo brez odgovora, se lahko za vse informacije obrnete na osebe, ki so vas povabile.

Upamo, da je 15. maj v vašem koledarčku še vedno rezerviran za tekaške radosti na Ptuju, ki se bodo odvijale pod okriljem 1. UNESCO ASP teka mladih v Sloveniji. Da bi prireditev potekala kar se da gladko, vas še enkrat prosimo, da nam v najkrajšem možnem času  sporočite, če se teka ne boste mogli udeležiti ali ne boste mogli sodelovati v predvideni okvirni razporeditvi.

Za sodelovanje se vam že v naprej najlepše zahvaljujemo. Prepričani smo, da bomo v tekaškem duhu in s skupnimi močmi glas mladih ponesli vse do Pariza, kamor bomo skupaj poslali sporočilo slovenske UNESCO ASP mreže.

Zato dobro ogrejte mišice, trdno zavežite tekaške copate in se pridružite tekaškemu vzdušju, ki bo v sredo, 15. maja zavzel ptujske ulice in bodite del 1. UNESCO ASP teka mladih v Sloveniji, ki bo, upamo, da tudi z vašo pomočjo, v prihodnje postal tradicionalno druženje mladih, kjer bomo poudarili, kaj  nam pomenita mir in  skrb za zdrav razvoj vsakega mladega človeka na Zemlji.

Vljudno vabljeni!

Projektna skupina